Hyr në Libertex

Mirë se erdhët shpërblim

100%

Libertex Logo Regjistrohuni dhe rimbushni llogarinë për të paktën $100. Shpërblimi i mirëseardhjes do të shtohet automatikisht!


REGJISTROHUNI

Pse Libertex?

Libertex është një platformë risi e zhvilluar nga tregtarët për tregtarët. Ne synojmë të mbulojmë nevojat e dy palëve fillestarëve dhe profesionistëve me përvojë.

Libertex works in the browser

Libertex platform Forex Club

Pyetje të shpeshta në lidhje me platformën Libertex

Bashkohuni me miliona njerëz në mbarë botën që po shijojnë përfitimet e tregjeve financiare, duke tregtuar mallra të ndyshme.

«Cila është depozita më e vogël në Libertex?Po nxitja e kreditit?»

Depozita më e vogël e bën 10$ për të gjitha veglat. Nxitja më e madhe e kredisë është 500 (shumëfishues).

«Cila është përhapja në platformën Libertex?A ka ndonjë tarifë?»

Nuk ka përhapje. Tarifën e bënë nga 0.03%.

«Cilat vegla janë në dispozicion në Libertex?»

Ka më shumë se 100 vegla (mjete) financiare: 43 lloje të monedhave dhe 150+ CFD (aksione, indekse, metale, vaj & gaz), ari & argjend, dhe monedha kripto - Bitcoin, BitcoinCash, Litecoin, Ethereum, Dash, Ripple.

«Ku është dritarja hyrëse në Libertex?»

Libertex dritarja hyrëse është këtu.

«A mund ta shkarkoj Libertex-in në kompjuter?

Ju nuk keni për të shkarkuar asgjë në PC. Libertex aplikacioni funksionon në çdo shfletues modern. Ju mund ta shkarkoni aplikacionin në celular për iOS, android.

«Ku janë treguesit në Libertex?»

Ju do ta shihni menu-në me treguesit e Libertex-it pas zgjerimit të ndonjë diagrami në ekranin e plotë.

«A ka një demo-llogari në Libertex?»

Po, ju do të merrni një depozitë virtuale prej 5000$ pas rregistrimit të demo-llogarisë.

«Si mund të tërheqë paratë nga Libertex?»

  • Transferi bankarë (2-5 ditëve të punës).
  • Kartat bankare MasterCard, VISA, Visa Electron (nga 2 minuta deri në 5 ditë).
  • Skrill, WebMoney, QIWI wallet, Yandex.Money (menjëhershëm).

Tregtimi me Bitcoin dhe para monedha të tjera kripto në platformën Libertex

Provo!